Η επικράτηση του ισλάμ

Πήγαινε κάτω

Η επικράτηση του ισλάμ

Δημοσίευση από HeLLeNiCReVeNgE Την / Το Τρι Μάης 12, 2009 7:59 am

https://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Το βίντεο αυτό αφορά στην επερχόμενη δημογραφική επικράτηση του ισλάμ στην Ευρώπη, της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης.

Η πληθυσμιακή επικράτηση αποτελεί μακροπρόθεσμη συνέπεια/αποτέλεσμα του δυτικού ΄διαφωτισμού,΄ της εκκοσμίκευσης, του άκρατου φεμινισμού, του ηδονισμού, του καταλανω-τισμού, του κατ΄ επίφασην θρησκευτικού και φιλοσοφικού ορθολογισμού και όλων αυτών που πρεσβεύει η αριστερά, ο νεοφιλελευθερισμός και η μασσωνία (εκτρώσεις, προφυλα-κτικά, σεξ, ομοφυλοφιλία και τα σχετικά).

Πληρούται ούτως το αγιογραφικό : ἀπολῶ τὴν σοφίαν τῶν σοφῶν καὶ τὴν δύναμιν τῶν δυνατῶν ἀθετήσω. Όσοι ενέπαιξαν τον Θεό ως δήθεν δυνατότεροι και σοφότεροι αυτού διαμέσου της επιστήμης, θα δοκιμάσουν τα αποτελέσματα της ύβρεως τους από την λαίλαπα του συνεχώς αυξανόμενου ισλαμισμού και της πληθυσμιακής και δημογραφικής αλλοίωσης που αυτός θα επιφέρει.

Μέσα στα επόμενα 20 με 25 χρόνια η Ευρώπη θα καταστεί τμήμα της παγκόσμιας Ούμμα και ο ελληνικός λαός θα δοκιμάσει εκ νέου την πικρία της ισλαμικής δουλείας.

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 καταργείται διαμέσου της ηθικής, κοινωνικής και πολιτικής παρακμής του νεο-ελλαδισμού, της γήρανσης του πληθυσμού και της άκρατης μετανάστευσης των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων αγαρηνών.

Η είσοδος της Ελλάδος στην ένωση των δήθεν προηγμένων ευρωπαϊκών λαών θα αποδειχθεί ο θάνατος του ελληνισμού, αφού μαζί με την είσοδο της ήρθαν στην Ελλάδα και όλα τα κακά των Φράγκων...

Άρχισε μεν να βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά να μειώνεται δραματικά ο πληθυσμός τους, να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού, να εκκοσμικεύεται το εκκλησιαστικό ήθος και η παράδοση του λαού.

Έτσι σε 30 χρόνια εξευρωπαϊσμού κατεστράφη ένας πολιτισμός 2000 χρόνων και στα επόμενα 30 θα εξαφανισθεί και από χάρτου.

Πηνελόπη Π.
avatar
HeLLeNiCReVeNgE

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Registration date : 12/10/2007

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Η επικράτηση του ισλάμ

Δημοσίευση από HeLLeNiCReVeNgE Την / Το Τρι Μάης 12, 2009 8:01 am

2221: ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Στις 25 Μαρτίου του 2221, η μικρή μειονότητα των Ελλήνων που μένει στο δικό της γκέτο στα Χανιά της Κρήτης, γιόρτασε τα 400 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας από την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο ιμάμης των Χανίων, έδωσε ειδική άδεια για να χρησιμοποιηθεί στο μικρό λιτό εορτασμό της μειονότητας η παλιά Ελληνική σημαία με τον σταυρό, αντί για την γαλάζια με την κόκκινη ημισέλινο στη μέση, την επίσημη σημαία του κράτους της Ευρωπαικής Ένωσης.

Το 2221 τα 9/10 του πληθυσμού της Ε.Ε. είναι μουσουλμάνοι και οι λίγοι χριστιανικοί πληθυσμοί που έχουν απομείνει σκόρπιοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, αρκούνται μόνο σε μικρές θρησκευτικές τελετές, φροντίζοντας να μην προκαλούν έτσι τους ακραίους φονταμενταλιστές των Βρυξελλών.

Η Καθολική Εκκλησία έχει διαλυθεί σχεδόν εντελώς, αφού έχουν απομείνει περίπου πέντε εκατομμύρια πιστοί σε ολόκληρη της Ευρωπαική επικράτεια και τα προνόμιά της έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

Το πάνω χέρι στα θρησκευτικά καθήκοντα στην Ε.Ε. το έχει πλέον ο Αγιατολάχ που εδρεύει στην Τεχεράνη και από εκεί κυβερνά τον κόσμο.

Σε ολόκληρη τη γη, η πρωταγωνίστρια θρησκεία είναι η μουσουλμανική.

Στην Ε.Ε. έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές από την πλειοψηφία των μουσουλμάνων: έχουν απαγορευτεί με νόμο οι ομοφυλόφιλοι και λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, έχουν γκρεμιστεί όλοι οι μεγάλοι καθεδρικοί ναοί από τις παλιές πρωτεύουσες των κρατών μελών, άλλαξαν τα πανεπιστήμια σε θρησκευτικά σχολεία όπου τον πρώτο λόγο έχει το Κοράνι και η ΣΑΡΙΑ εφαρμόζεται παντού.

Η ψήφος των γυναικών έχει καταργηθεί πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Η μαντίλα έχει επιβληθεί σε όλες τις γυναίκες της επικράτειας και η μπούργκα είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο Παρίσι…

Όποια γυναίκα συλλαμβάνεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άντρες εκτός από τον άντρα της, λιθοβολείται.

Στην Αθήνα, ο χώρος της παλιά βουλής δεν υπάρχει πλέον, διότι ο τρίτος κατά σειρά μαύρος δήμαρχος που κέρδισε πέρυσι τις εκλογές Αμπντούλ Χασάν, κέρδισε κάνοντας σύνθημα το γκρέμισμα και του τελευταίου συμβόλου που θύμιζε το κακό παρελθόν της πόλης.

Οι Ταλιμπάν που είχαν καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα την προηγούμενη επταετία, είχαν προλάβει να γκρεμίσουν την Ακρόπολη και στη θέση της έχουν χτίσει το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη.

(Θυμάστε τους δυο τεράστιους βούδες που γκρέμισαν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν πριν την 9/11;)

Το κόκκινο τζαμί.

Στην Ελλάδα το 2221 ζουν περίπου 150.00 χριστιανοί στην περιοχή της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης. Οι αρχηγοί της Ελληνικής μειονότητας ζούσαν μέχρι σήμερα εξόριστοι και είχαν ασπαστεί τον μωαμεθανισμό. Ο Χασάν Καραμανλή ζούσε στο Παρίσι και ο Ομάρ Παπανδρέου στη Στοκχόλμη.

Και ας αφήσουμε το μέλλον της Ε.Ε. για αργότερα, για να έρθουμε σε αυτά που ισχύουν σήμερα:

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 700.000 μουσουλμάνοι, από τους οποίους οι 500.000 ως λαθρομετανάστες.

Ενώ ο ελληνικός πληθυσμός γερνάει και η αναλογία για τη διατήρησή του βρίσκεται κάτω από το όριο της επιβίωσης, στους μουσουλμάνους η αναλογία είναι υπερβολική και με τον ρυθμό γεννήσεων που υπάρχει, οι Έλληνες σε εκατό χρόνια θα είναι μειοψηφία στον Ελλαδικό χώρο.

Το παράδειγμα της πρώτης υποψήφιας ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε., της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είναι χαρακτηριστικό του τι πρόκειται να συμβεί: το 1909 υπήρχαν 54 μουσουλμάνοι στη χώρα, το 1960 έγιναν 1399, ενώ το 1990 πολλαπλασιάστηκαν σε …458.000!

Ξέρετε πόσοι έγιναν το 2004;

1.000.000!!!

Σήμερα στην Ολλανδία επιτρέπεται η μπούργκα, το σύμβολο των Ταλιμπάν!

Σήμερα στην Ολλανδία υπάρχουν εκατοντάδες τζαμιά με εκκλησιαστικά σχολεία στα οποία φοιτούν υποχρεωτικά τα παιδιά των μουσουλμάνων μαθαίνοντας να ζουν σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και να υπακούουν σε αυτόν περισσότερο από τους νόμους του Ολλανδικού κράτους!

Σήμερα στην Ολλανδία, οι ομοφυλόφιλοι φοβούνται να πλησιάσουν τις μουσουλμανικές γειτονιές, γιατί τους πετούν πέτρες και μαχαίρια!

Το 2025, το οποίο δεν είναι μακριά, τα μισά παιδιά που θα γεννιούνται στην Ολλανδία θα ανήκουν σε μουσουλμανικές οικογένειες.

Τις δεκαετίες του 60 του 70 και του 80 στην Ολλανδία, υπήρχαν πολλές ΜΚΟ και πολλοί πρόγονοι του Τσίπρα και του Αλαβάνου, που αγωνιζόντουσαν για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων.

Μόνο που δεν ήξεραν ότι το Ισλάμ ότι απαιτεί για το ίδιο, το αρνείται για τους άλλους!

Το βαρύ σύννεφο του Ισλάμ, αρχίζει να σκεπάζει τον πρώην φιλελεύθερο ουρανό της Ευρώπης.

Η αναλογία για την διατήρηση του πληθυσμού της Ολλανδίας, είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν της Ελλάδας στο 1,31, όταν έπρεπε να είναι στο 2,1.

Των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ε.Ε. βρίσκεται στο …8,5 μα αυξητική τάση.
Στην Ευρώπη σήμερα υπάρχουν 54.000.000 μουσουλμάνοι.

Πόσοι από αυτούς είναι ακραίοι φονταμενταλιστές;

Βρείτε το εσείς…

Σε μερικές δεκαετίες από σήμερα, οι περισσότεροι που θα διαβάζουν αυτές τις λέξεις θα λέγονται Χασάν, Ομάρ και Τζεμιλέ…

Και δεν είναι αστείο!

Στην Ελλάδα σήμερα, υπάρχουν μουσουλμάνοι στη Θράκη, που ζουν αρμονικά με τους χριστιανούς.

Μέχρι πότε όμως δεν θα ακούν τις σειρήνες της Σαουδικής Αραβίας, της Υεμένης, του Αφγανιστάν και του Ιράν;

Η ενημέρωση του αμερικανού πρέσβη για την ύπαρξη 25.000 Αφγανών στην Ελλάδα, πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Αλλιώς τα χειρότερα είναι μπροστά μας.


http://vroutos.blogspot.com/2009/04/2221.html
avatar
HeLLeNiCReVeNgE

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Registration date : 12/10/2007

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Η επικράτηση του ισλάμ

Δημοσίευση από Αριστόδημος Την / Το Τρι Μάης 12, 2009 2:38 pm

Το παραπάνω κείμενο φαντάζει εφιαλτικό.Δεν πρέπει να μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Επιχειρείται πλήρης αποχριστιανοποίηση των εθνών της Ε.Ε και κυρίως της Ελλάδας.Βλέπετε τι γίνεται στην Γαλλία, Αγγλία και αλλού.Ζούμε και βιώνουμε τον πόλεμο των αλλόθρησκων-ετερόδοξων-άθεων με τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις προσωπικές ταυτότητες, με το να κάνουν το μάθημα των Θρησκευτικών προαιρετικό, με τον πόλεμο που δέχονται τα ύψιστα σύμβολα για εμάς τους Χριστιανούς (τον Σταυρό του Κυρίου μας, τις εικόνες, που ζητούν οι <<προοδευτικοί>> την απαγόρευσή τους κλπ).Βαδίζουμε αγαπητοί μου προς το Γαλλικό <<πρότυπο>>.Γιατί δεν εκφράζεται αυτό το μίσος και προς την Μουσουλμανική θρησκεία επί παραδείγματι;
Πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές και τα πιστεύω μας.Στις επάλξεις για να προστατεύσουμε τα ιερά και τα όσιά μας.
avatar
Αριστόδημος

Αριθμός μηνυμάτων : 81
Registration date : 25/04/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Η επικράτηση του ισλάμ

Δημοσίευση από HeLLeNiCReVeNgE Την / Το Δευ Μάης 18, 2009 4:36 am

ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στις παρυφές της ελληνικής κοινωνίας χτυπάει ήδη ένας ακήρυχτος φυλετικός πόλεμος. Εκατομμύρια αλλοδαποί έχουν εγκατασταθεί στην ελληνική επικράτεια και καθημερινώς αυξάνονται, είτε με την συνεχόμενη εισροή τους, είτε με τις γεννήσεις παιδιών σε συνδυασμό με τη υπογεννητικότητα του ελληνικού πληθυσμού. Σε συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει ολική αλλοίωση του πληθυσμού, με τους αλλοφύλους να αποτελούν την πλειοψηφία και τους Έλληνες μια θλιβερή μειοψηφία, μια μειοψηφία για την οποία αδιαφορούν οι κρατικοδίαιτοι γραικύλοι που υπερασπίζουν τις μειονότητες. Είναι φανερό πως ο Έλληνας έπαψε να ενδιαφέρει το κράτος, παρά μόνο ως ψηφοφόρος. Αυτό που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει να προσφέρει πια τίποτα στον Έλληνα πολίτη, στον νέο, στην Ελληνίδα μητέρα.

Το ιδεολόγημα του αντιρατσισμού κατέστη η επικεφαλίδα όλων των κομμάτων και των διεφθαρμένων ΜΜΕ. Μια παράξενη elite που λυμαίνεται όλους τους τομείς του δημόσιου βίου, από την Παιδεία και τον αθλητισμό μέχρι την πολιτική εξουσία και την ενημέρωση, έχει αναλάβει τον ρόλο του σύγχρονου Μεγάλου Ιεροεξεταστή. Η σύγχρονη Ιερά Εξέταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αφορά τον ρατσισμό. Ο χαρακτηρισμός «ρατσιστής» ισοδυναμεί με αυτόν της «μάγισσας» στον μεσαίωνα.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να αντιδράσει στον όλεθρο που με μαθηματική ακρίβεια έρχεται. Έναν όλεθρο από τον οποίο κανείς δε θα ξεφύγει, εκτός και αν νομίζουν οι τηλεοπτικοί και πολιτικοί αστέρες του αντιρατσισμού, ότι θα σεβαστούν τον ... θεσμικό τους ρόλο οι Αφγανοί και οι Σομαλοί.


Είναι πράγματι τρομερό αν αναλογιστούμε πως οι παγκόσμιοι εξουσιαστές κατάφεραν να φέρουν σε σύγκρουση λαούς οι οποίοι δεν είχαν να χωρίσουν ποτέ τίποτα μεταξύ τους. Τι διαφορές είχαν οι Έλληνες με τους Αφγανούς, με τους Σομαλούς;

Και όμως αυτό είχε στο μυαλό του ο Σάμιουελ Χάντιγκτον όταν πριν μια δεκαετία καθιέρωνε στη διεθνή πολιτική ορολογία τον όρο της σύγκρουσης των πολιτισμών. Τότε πολλοί αδιαφόρησαν, ενώ ακόμη περισσότεροι άρχισαν να μιλούν για θεωρίες συνωμοσίας. Και τώρα λοιπόν τι; Αυτό το γεγονός το βιώνουμε πλέον ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Στη πραγματικότητα όμως δεν πρόκειται για σύγκρουση πολιτισμών, αλλά για την συστηματική καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της εξαφάνισης του Λευκού Ανθρώπου.

Χιλιάδες ιδρύματα, οργανώσεις, πολιτικοί, ΜΜΕ, και μαζί με αυτούς ένα ολόκληρο παρακράτος μάχεται για να προστατέψει τα δικαιώματα όλων αυτών που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζουν στην Ελλάδα. Μας μιλούν για τον πολυπολιτισμό, για την ανοιχτή κοινωνία, για την ανεκτικότητα, ποτέ όμως δεν λένε μια λέξη για τους Έλληνες, γι' αυτούς που έχουν καταστεί οι απόκληροι αυτού του τόπου, αυτοί που πέρα από τα τρομερά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, έχουν φορτωθεί από τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης με ένα τρομερό αίσθημα ενοχής απέναντι στους αλλοδαπούς.

Έκαναν τον μέσο Έλληνα να αισθάνεται ένοχος για το άθλιο επίπεδο διαβίωσης των ξένων, που οι σκοτεινοί εντολοδότες έφεραν στην πατρίδα μας. Αυτό το αίσθημα ενοχής συμβάλει στην αλλοίωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων, τους καθιστά φοβισμένους και αμήχανους μπροστά σε έναν ολόκληρο μηχανισμό που έχει στηθεί με σκοπό να μην υπάρχει Ελλάδα με Έλληνες. Να μην υπάρχει Ευρώπη με Ευρωπαίους, να μετακινηθούν ολόκληρα έθνη στην ευρωπαϊκή γη, για να μπορούν απρόκοπα οι διεθνείς τοκογλύφοι να ελέγχουν τα πετρέλαια της Ανατολής, να μεταφέρουν τον πόλεμο του Ισλάμ στην Δύση που δεν υφίσταται πλέον ως παραγωγική περιοχή. Να δύνανται έτσι οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί να αποκτήσουν τις υπερανάγκες του καπιταλισμού, να αγοράζουν video games, dvd, πολυτελή αυτοκίνητα, «αγαθά» που οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν μπορούσαν να προωθήσουν στις αγορές του Τρίτου Κόσμου.

Τι και αν όλα αυτά θα σημάνουν την εξαφάνιση της ελληνικής φυλής; Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές έχουν το θράσος να παριστάνουν τον φιλάνθρωπο, ενώ οι παλιάνθρωποι γεμίζουν τις τσέπες τους με εκατομμύρια από κρατικά, ευρωπαϊκά και πολλά αλλά σκοτεινής προέλευσης κονδύλια, για να διαπράττουν την δολοφονία της ελληνικής φυλής. Μιλούν κάποιοι για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.


Το ίδιο το κράτος είναι η αιτία και η ύπαρξη του μεταναστευτικού προβλήματος, ένα κράτος που ενδιαφέρεται για τους αλλόφυλους και όχι για τους Έλληνες. Ένα κράτος διαπλοκής που θέλει τους ξένους δούλους των πλουτοκρατών.

Σήμερα ο υπ' αριθμόν ένας φόβος των πολιτικάντηδων είναι μήπως από κάποιο απεχθές έγκλημα που τυχόν διαπράξει ένας μετανάστης, ξεσπάσουν γενικευμένες συγκρούσεις Ελλήνων και ξένων. Από τη μία οι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί και αποθρασυμένοι από την προπαγάνδα των «φιλεύσπλαχνων» αντιρατσιστών, και από την άλλη μεριά οι Έλληνες που βλέπουν να χάνουν την πατρίδα τους, να μη μπορούν πια να ζήσουν ως άνθρωποι, χρεωμένοι, άνεργοι, φοβισμένοι, να βλέπουν ένα ολόκληρο μηχανισμό να τους κατηγορεί ως ενόχους για κάτι που δεν έκαναν ποτέ. Ένα τρομερό αύριο ξημερώνει στην πατρίδα μας. Απομένει μόνο η θρυαλλίδα.


Δ.Σ. Λυκόφρων
avatar
HeLLeNiCReVeNgE

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Registration date : 12/10/2007

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Η επικράτηση του ισλάμ

Δημοσίευση από HeLLeNiCReVeNgE Την / Το Δευ Μάης 18, 2009 4:56 am

Η Ρωσσία προειδοποιεί την Ευρώπη

Πίσω από την Χριστιανοφοβία ή μάλλον ειπείν από τον Χριστιανομαχία βρίσκεται η διεθνής μασσωνία και ο νεο-παγανισμός... Αλλά, ας μη χαίρονται οι Χριστιανομάχοι, θα τους κατακλύσει σύντομα η λαίλαπα του ισλαμισμού και θα τους κατασφάξει σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και το παράδειγμα του Μωάμεθ...

Η Ρωσσία μιλά και διδάσκει μέσα από την εμπειρία του κομμουνισμού και η Ελλάδα από αυτή του Οθωμανικού Ισλαμισμού.

Προφανώς, ο μασσωνικός φασιστο-ναζιστικός νεο-παγανισμός της Γερμανίας δεν δίδαξαν τίποτε στην Ευρώπη. Θα πάρουν μάλλον το μάθημά τους από τον ισλαμισμό και θα είναι βίαιο.


Ακολουθεί αναδημοσίευση από romfea.gr http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2448&Itemid=2

Η Ρωσία προειδοποιεί την Ευρώπη για Χριστιανοφοβία

π. Φιλάρετος Μπουλέκοφ

Στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πιστεύουν ότι η ευρωπαϊκή κοινωνία πρέπει να λάβει επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της χριστιανο-φοβίας - μια από τις κύριες, κατά τη γνώμη της Εκκλησίας, ασθένειες της μαζικής συνείδησης στη σύγχρονη Ευρώπη.

«Πρέπει να κατανοήσουμε ότι την χριστιανοφοβία προκάλεσε ο ίδιος ο χριστιανικός πολιτισμός, ή ό,τι τώρα ονομάζουμε Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Και η χριστιανοφοβία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα καρκίνωμα, που απειλεί τον ευρωπαϊκό πολιτισμό μας με θανατηφόρες συνέπειες», - δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας, στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο, ηγούμενος Φιλάρετος (Μπουλεκόφ) στο Φόρουμ« Διάλογος των Πολιτισμών»της Πράγας.

Κάλεσε «όχι μόνο τους χριστιανούς, αλλά όλους τους φορείς του παραδοσιακού ευρωπαϊκού πολιτισμού, να σκέπτονται βαθειά για την δική τους πολιτιστική επιβίωση στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο και να αναρωτιούνται γιατί τόσοι πολλοί απ’ αυτούς δεν αισθάνονται άγχος για το παρόν και το μέλλον του πολιτισμού τους, των θρησκευτικών τους παραδόσεων».

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σαφώς ότι στις εκδηλώσεις της χριστιανο-φοβίας δεν φταίνε ούτε οι μουσουλμάνοι ούτε οι μετανάστες, ούτε η λεγόμενη« σύγκρουση των πολιτισμών».

Σ’ αυτό, κατά κύριο λόγο, φταίνε οι κληρονόμοι του ευρωπαϊκού χριστιανικού πολιτισμού, δηλαδή εμείς», - πιστεύει ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας.

Πηνελόπη Π.
avatar
HeLLeNiCReVeNgE

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Registration date : 12/10/2007

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης