Σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους!

Πήγαινε κάτω

Σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους!

Δημοσίευση από Παλαιομνήμων Την / Το Τετ Ιαν 11, 2012 5:48 am

Παρακάτω εμπεριέχονται δύο ειδήσεις:

α) η αρχική είδηση -η οποία πραγματικά προκαλεί σοκ- για την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να παράσχει επιδόματα και άλλες διευκολύνσεις (φθηνά εισιτήρια για ΜΜΜ, μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κ.α.!), ανάμεσα σε άλλους και σε... παιδόφιλους, επιδειξίες, τραβεστί και άλλες τέτοιες "συμπαθείς" κατηγορίες (με το -τρελλό και συνάμα εξοργιστικό!- αιτιολογικό ότι οι "άνθρωποι" αυτοί αποτελούν προβληματικές περιπτώσεις, άρα χρήζουν ενισχύσεως/"κοινωνικής προστασίας" από το κράτος!!!), την ώρα που μειώνονται επιδόματα σε συνανθρώπους μας που έχουν σοβαρές ανάγκες.

β) στην συνέχεια (από κάτω) ακολουθεί η νεώτερη είδηση, σύμφωνα με την οποία, ύστερα από τον -απολύτως δικαιολογημένο- σάλο που προεκλήθη στην γνωστοποίηση αυτής της αποφάσεως, τελικά η περί ής ο λόγος ρύθμιση αποσύρθηκε από το υπουργείο.


Συμπεράσματα που προκύπτουν, είναι:
α) Πόσο ηλίθιοι ή διεστραμμένοι είναι ορισμένοι από τους κυβερνώντες και τους έχοντες δημόσιες θέσεις!
β) Όταν ο κόσμος αντιδρά, κάποια πράγματα αναιρούνται! Άρα, η ενημέρωση για ορισμένα θέματα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά συστατικό απαραίτητο για οποιαδήποτε αλλαγή και βελτίωση! Γι' αυτό, μη διστάζετε να προωθείτε όσα mails θεωρείτε σημαντικά, αλλά να ενημερώνεται και προφορικώς όσους γνωστούς σας μπορείτε, για ό,τι ενδιαφέρον υποπίπτει στην αντίληψή σας!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους!

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη που δίνει επιδόματα .αναπηρίας σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς, τραβεστί, πυρομανείς και επιδειξίες.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε η κυβέρνηση επανεξετάζει το ζήτημα.

Στην Ελλάδα του 2012 έγινε και αυτό. Το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να προστατεύσει κάθε λογής .προβληματικές προσωπικότητες δίνοντας και τα απαραίτητα επιδόματα αναπηρίας.

Ειδικότερα, την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει τα επιδόματα ακόμη και σε μεταμοσχευμένους, παραχωρεί οικονομικό βοήθημα για κοινωνική προστασία σε άτομα που παρουσιάζουν προβλήματα προσωπικότητας όπως παιδοφιλία, κλεπτομανία, επιδειξιμανία κ.λ.π.

Αυτά τα απίστευτα αποκαλύπτονται από ΦΕΚ που δημοσιεύεται, όπου μεταξύ άλλων ατόμων με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται κοινωνικών προνομίων και κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 25 έως 35%, έχουν περιληφθεί και άτομα των οποίων η συμπεριφορά όχι μόνο παραβατική είναι για την ελληνική κοινωνία και νομοθεσία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κακουργηματική.

Ωστόσο το Υπουργείο Εργασίας φροντίζει ακόμη και να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, φτηνότερο τιμολόγιο της ΔΕΗ αλλά ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε .παιδικές παραστάσεις.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε το υπουργείο Εργασίας επανεξετάζει το ζήτημα όπως δήλωσε και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αποσύρεται η ρύθμιση για τους παιδόφιλους κ.λ.π., μετά τον σάλο που ξέσπασε...

Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2012 17:35 Του Αρχισυντάκτη μας, Σταύρου Λιλόγλου


Μετά τον σάλο που ξέσπασε κυρίως μέσα στο διαδίκτυο, για τον χαρακτηρισμό των παιδόφιλων κ.λ.π. ως ανάπηρων ατόμων και μάλιστα με συγκεκριμένα και αυξημένα ποσοστά αναπηρίας, το υπουργείο εργασίας αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική εφημερίδα e-typos.com,...
«Τη σύσταση, ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα, νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση, αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Η απόφαση ελήφθη, μετά τη διαπίστωση ότι στον επικαιροποιημένο πίνακα που είχε δημοσιευτεί στο υπ Αρ. 2611, ΦΕΚ στις 8 Νοεμβρίου 2011, είχαν περιληφθεί μεταξύ των ψυχικώς πασχόντων, κατηγορίες ατόμων όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, εθισμένοι στον τζόγο, κλεπτομανείς και πυρομανείς, γεγονός, που προκάλεσε τις λάβρες καταγγελίες ατόμων με διαφορετικότητα, τα οποία βαρύνονται με ποσοστά αναπηρίας άνω του 67% και βάσει νόμου ειπράττουν το προβλεπόμενο επίδομα.

Ειδικότερα, στον κανονισμό, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2011 στο ΦΕΚ, συμπεριλαμβάνεται πίνακας (σσ. ο οποίος λαμβάνεται υποχρεωτικά υπόψη από όλες τις Υγειονομικές Επιτροπές και αφορά όλους τους ασφαλιστικούς φορείς και το Δημόσιο) με κατηγορίες ατόμων υπό τον γενικό τίτλο «σεξουαλικές διαστροφές», οι οποίες «πριμοδοτούνται» με ποσοστά αναπηρίας από 20% έως 35%. Τα ποσοστά αυτά, εάν συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».Ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.


_________________
"Ο Πατριωτισμός, είναι το οξυγόνον του Έλληνος", Γ. Σεφέρης
avatar
Παλαιομνήμων
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1812
Registration date : 29/10/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης